Heliocare Color SPF 50 Gelcream Light Kullananlar

   
      LYS öğrencisi olduğum için birkaç gündür yazı yazamadım ve bu LYS zamanına kadar da böyle olucak malesef , anlayışınızı beklemekle birlikte ürünüme geçebilirim.
      Heliocare ile ilk tanışmam sivilcelerim için cilt doktoruna gitmemle başladı. Sivilceli ve yağlı cildim vardı o zamanlar ( 6 ay önce , ama hala ilaç kullanmaktayım) bu ürün kuru ciltler için olan kutucuklarda işaretliydi (yağlı ciltler için olanı da var ). Şaşırmıştım doğrusu böyle yağlı cilde bunu nasıl uygulucağımı ama ilaçlar cildi baya baya kurutuyormuş , cildim hiç kurumaz hep böyle yağlı olur düşüncesiyle gitmiştim ama o anlatılanlar efsane değilmiş , siz de sorunlu cilde sahipseniz mutlaka doktora gidip gerekli tedaviyi olunuz. Düzeliyor bu yalan değil :) Sadede geleyim :)
      Heliocare Color SPF 50 Gelcream Light renkli güneç koruyucudur ! Renk ve güneşten korunmak... Benim için çook önemlli bir konu bu , güneş kremi sürdükten sonra cildimize bir ton malzeme kullanıyoruz . Yüzümüzü boğuyoruz . Yaz ayları için çook fazla ürün kullanmak tercihim olmaması ile Heliocare Color SPF 50 Gelcream Light ı tercih ediyorum. Hem renk dengemi sağlıyor hem de 50 spf lik bir koruyuculuk sağlıyor. He aman aman muhteşem bir kapatıcılık beklemekte hayal kırıklığına uğratır sizi , renk dengenizi sağlayan bir ürün , herhangi bir lekeyi kusursuz kapatıcağını düşünmüyorum , alış nedenimiz mükemmel kapatıcılık değil zaten ama :)
      Kokusuna gelirsem ,kokusu muhteşemmm . Böyle tarif edemeyeceğim çok güzel bir koku ... Ne çok boğuyor ne de çok hafif kalıyor orta ayarda.
      Heliocare Color SPF 50 Gelcream Light 50 mllik bir kutuda , pompası kullanışlı akma vs hiç olmadı , iki pompa yüzüme yetiyor hatta fazla da geliyor , bitkisel içerikli olması bir artı , içinde eğrelti otu varmış.
      Heliocare Color SPF 50 Gelcream Light  iki renk pigmentine sahip : Brown ve Light . Brownun rengi bana baya koyu kaçtı , o yüzden light ı aldım. Renk skalasının az olması bir eksi olabilir ama light rengini ben uyumlu bir şekilde kullanabiliyorum.

      Heliocare Color SPF 50 Gelcream Light ı yüzüme uyguladıktan sonra hafif parlama yapıyor her güneş koruyucu da olduğu gibi. Ben bu parlamayı essence in kompakt pudrası ( görmek için tıklayın ) ile gideriyorum , mat bir görüntü elde ediyorum , zaten bu kompakt pudra ince tabakalı olduğu için cildim yine boğulmuyor.


      Ürünü alalı 6 ay oldu ve hala içinde bol miktarda var. Hergün kullandım mı  ? Hayır. Devamlı evde vakit geçirip dışarı çıkmadığım için güneş koruyucusu sürmeye fazla ihtiyaç duymadım, bu yüzden de fazla yetmiş olabilir . Zaten 6 ay önceki zamanlarda pekte 50 spf lik bir korumaya ihtiyaç yok :) Ben bu üründen vazgeçecek gibi durmuyorum , size de tavsiye ederim :)
     Fiyatı : 55 TL
     Sevgilerle
     Merolina :)
      instagram Hesabım: @benbunaparaverdim
     Youtube Hesabım:  benbunaparaverdim

Yorumlar

  1. Fiyatı biraz pahalı ama tercih edilebilir bir ürün, teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
  2. Sevdican'ın tanıtımında gördüm ziyaret etmek istedim ve farklı bir marka ile karşılaştım bende bu ara solante spf 50 yi araştırıyordum bu da alternatif oldu bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tercih edilebilicek bir ürün , ben bir düşün derim :)

      Sil
  3. Çok yönlü bi ürün olması güzel, paylaşım için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederim , evet çok yönlü bir ürün ve herkese tavsiye ederim ^^

      Sil
  4. güneş koruyuculuğu iyidir bu ürünün..

    YanıtlaSil
  5. lys hadiii çok ama çok başarılar yaaaa dileklerin gerçekleşsiin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım gerçekleşir , bazen çalışmanın yanında şans da lazım , teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Teşekkürler paylaşım için, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi alışveriş tetik eve geçince bakicam sana da , tesekkurler :)

      Sil
  7. Çok iyi bir yazı olmuş takibe aldım bende sizi blog sayfama beklerim :) http://muallimeolankiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. nasılsııın keyfin yerinde miiii geçmiş olsuuun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim , yerin yerinde geldim araniza tekrardan :)

      Sil
  9. bugünkü son yazıma da bi bak amaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi canım geri döndüm bundan sonra ilgilenicem blogları :)

      Sil
    2. son yazımda sen varsın kiii :)

      Sil
    3. Aaa öyle mi disardayim ama hemen bakıyorum , teşekkürler :)

      Sil
  10. Kokusu da güzelse bakılır buna :) bu arada bloğunu takibe aldım bana da bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu da çok güzel hafif bir kokusu var , tabi ben de geri dönüş yapacağım :)

      Sil
  11. Ben baya beyaz tenliyim iki renk seçeneği olması kötü olmuş :( light rengi sanki buğday tenliler için daha uygun gibi bana koyu gelebilir çok uzun zamandır renkli güneş koruyucu arıyorum tam buldum derken üzüldüm şimdi bak :( önerebileceğiniz başka marka var mıdır acaba?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Essence mattifying compact powder